Menu

SD Celebrity trense m. crystal sort

Hvis du elsker bling lige så meget som os og vil have en trense der er designet med anatomisk pasform i højsæde, så skal du vælge SD Celebrity trensen!

SD Celebrity trensen er med vores special designede Air Tunnel nakkerem. Air Tunnelen er placeret lige over hestens nakke og hjælper utrolig meget med at reducere trykket på nakken. Udover dette har nakkeremmen en større kontaktflade, som mindsker trykket på nakken væsentligt. Vi har også i denne nye nakkerem valgt at lægge dobbelt så meget foring inden i, for at fordele trykket endnu mere. Vi elsker virkelig denne nye Air Tunnel nakkerem for hvordan den hjælper hesten og fordeler trykket på nakken. Selve trensen er naturligvis håndlavet og i den absolut bedste kvalitet, eco friendly buffalo læder. Du får så meget kvalitet for pengene og en trense der holder i mange mange år.

Næsebåndet behøver ikke den store introduktion! Det er påsat de mest fantastiske tiny Crystal Rocks og er bare helt og aldeles manifikt! Næsebåndet er bredt på midten og bliver helt smal i siderne, så der er plads til biddet og det ikke trykker på nerverne.

Tøjler er ikke inkluderet.

1.399,00 kr.

Varenummer 0956 Kategorier ,

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.