Menu

Gamacher

Leder du efter gamacher til dressur, spring eller generel brug, så kan vi hjælpe. For mange er helhedsindtrykket utrolig vigtigt, når det kommer til rideudstyr – specielt i konkurrence-regi. Udvalget af gamacher findes derfor i flere forskellige materialer såsom læder, fake fur, mesh og FIR-tech-materiale, som er designet til at gøre gamachen åndbar. Du finder desuden også gamacher i forskellige farver, størrelser og med forskellige funktioner. 

Fordele ved at bruge gamacher til din hest

Der er oceaner af udstyr, som du kan investere i til din hest, og noget af det mest populære og prioriterede er gamacher. Gamacher er vigtige, da de afhjælper slag, stød og overbelastning. Gamacher er derfor en billig forsikring mod de skader, som kan opstå ved eksempelvis springridning, i folden eller ved kørsel. Gamacherne hjælper desuden med at varme hestens ben op, så sener og koder bliver beskyttet mod overbelastning.

En vigtig ting at huske, når man bruger gamacher, er at få dem hurtigt af din hest igen, når aktiviteten er overstået. Det er lige så vigtigt at nedkøle benene efter en aktivitet, som det er at opvarme inden. Så afhængigt af om dine gamacher er designet til at afgive overskydende varme eller ej, så er det vigtigt at få dem af din hest igen.

Sådan vedligeholder du din hests gamacher

De fleste gamacher er lavet af materialer, som kan tåle maskinvask, men som alt andet udstyr til din hest er det vigtigt at pleje og håndtere det med omtanke, så levetiden og funktionen forlænges. 

Anvender du gamacher i lædermateriale, skal de smøres og plejes som andet rideudstyr i læder. Sørg altid for at undersøge, hvad dine gamacher kan tåle, før de smides i maskinen. En god fingerregel er, at de altid skal rengøres efter brug, så eventuel skidt og sved ikke ophobes. På samme måde er det utrolig vigtigt, at gamacherne er gennemtørre, når de tages i brug igen, så der ikke opstår et fugtigt miljø omkring hestens ben.

Scroll to Top