Menu

Kingsland

Mærket Kingsland har eksisteret siden 1999, og er et meget anerkendt mærke inden for rideudstyr, der forbindes med fremragende kvalitet. Det forener på fornemmeste vis god kvalitet med funktionalitet og design – for ridetøj er ikke bare ridetøj. Som rytter kan du sikkert godt mærke, om dit ridetøj er designet til at blive brugt, svedt i og bevæget sig i.

Hvis du dyrker ridning på højt plan er Kingsland også mærket at gå til. Vi er sikre på, at du vil opleve, at Kingsland lever op til de forventninger og krav, du har til det tøj og udstyr, som du bruger så mange timer i og med.

Tøj til rytter fra Kingsland

Med rideudstyr fra Kingsland kan du og din hest blive klædt på til både hverdag og stævne, og udvalget er så stort, at du helt sikkert kan finde det, du har brug for. Særligt inden for ridebukser og ridebluser har vi et stort udvalg. Her finder du både de klassiske ridebukser, ridetights, T-shirts, langærmede bluser og tykkere trøjer som fx en fleece samt jakker. Alt sammen i mange flotte farver, så hvis du kan lide farver og at skille dig ud fra mængden i stalden, er du kommet til det rette mærke. Du får ridebukser og -tights i farver som pink, grøn, lys blå og forskellige nuancer af brun foruden de klassiske sorte, grå og mørkeblå. Det samme gælder bluser og trøjer.

Når du skal have nye ridebukser eller -tights skal du tage stilling til, om du ønsker full-grip eller delvist grip. Full-grip dækker hele bagdelen, ned ad lårene og læggene og er ofte lavet i silikone. Delvist grip sidder kun på knæene. Det kan du læse mere om i kategorien ridebukser.

Mange ridebluser fra Kingsland er produceret i funktionsmateriale; det virker svedtransporterende og holder på varmen, og du vil derfor opleve en utrolig komfort, når du rider.

Vores ridetøj og rideudstyr fra Kingsland fås naturligvis til dame såvel som til herre og barn. Her kan hele ridefamilien blive klædt på, for størrelserne går helt ned til fire år.

Kingsland rideudstyr til hesten

Udover påklædning til dig som rytter byder vores udvalg inden for Kingsland også på udstyr til din hest. Du kan blandt andet få sadelunderlag, grimer, bandager, gamacher og klokker. Sadelunderlagene kan du få i forskellige farver, deriblandt hvid, hvis du godt kan lide, at alt udstyr ikke er den traditionelle sorte farve. Er kun det bedste godt nok til din hest, kan du købe gamacher og klokker til den, som er foret med dejligt blødt kunstigt lammeuld.

Kingsland som testvinder

Går du ofte efter testvindere, når du skal købe nyt ridetøj? Så er du kommet til det helt rigtige mærke. Kingslands ridebukser model Kadi har nemlig vundet Magasinet Hests test af ridebukser i kategorien Bedste premium ridebukser i 2022.

Det har også vundet test af ridetights i Magasinet Hest i 2022. Det er modellen Katinka, som vandt i kategorien Bedste premium ridetights.

Ridetøj til stævner fra Kingsland

Mangler du påklædning til dit næste stævne, kan du også dykke ned i Kingsland-produkterne. Du får både hvide stævnebukser, hvid skjorte, flotte og elegante stævnejakker, hvide stævnehandsker og endda rygnummer. I de helt lette klasser til stævne er der ingen krav til påklædning fra Dansk Ride Forbund, men derefter kræves det, at du som rytter bærer hvide stævnebukser, hvid overdel og stævnejakke. Fra Kingsland kan du få det fulde sæt, så du kan starte stævne og se elegant og fin ud. Lige klar til at vinde en eller flere rosetter.

Rid med tøj og udstyr fra Kingsland og få en god rideoplevelse.

Scroll to Top