Menu

Ridehjelme

Ridehjelme er essentielle og en selvfølge for enhver rytter. Ridning ikke er en ufarlig sport at tage del i, og derfor vil en ridehjelm beskytte rytterens hoved i tilfælde af et styrt. Uanset niveau, form for ridning og om det er til træning eller konkurrence, er ridehjelmen en vigtig del af det udstyr man ifører sig. Her er det vigtigt at have en godkendt ridehjelm med en god pasform, som på samme tid også passer til egne ønsker og ens ridetøj.

Krav til din ridehjelm – sikkerhed først

Hos Dansk Ride Forbund har man udformet en række sikkerhedsregler hvor det blandt andet er et krav, at alle bærer godkendte ridehjelme under ridning. Fordi det vigtigste ved en ridehjelm er sikkerheden, skal du derfor gå efter en godkendt ridehjelm. Dette kan du læse mere om på de enkelte ridehjelmes produktsider.

En ridehjelm med korrekt pasform

For at ridehjelmen giver den rette beskyttelse, er det vigtigt, at hjelmen sidder korrekt på hovedet. Den må hverken være for stor, da den så ikke vil give den rette beskyttelse, eller for lille, da den så ikke vil være komfortabel at have på hovedet. Find derfor en godkendt hjelm, som passer eller kan tilpasset dit hoved.

Ridehjelme til ethvert behov

I sortimentet af ridehjelme hos Helles Rideudstyr finder du et bredt udvalg af ridehjelme i forskellige designs og farver. Nogle ridehjelme fås i neutrale og enkle farver, mens mere farverige ridehjelme med designs kan fås og bruges til stævner. Med vores store udvalg er der rig mulighed for at finde en god ridehjelm, som vil passe til netop dit ridetøj og de præferencer du må have for en ny ridehjelm.

Med vores forskellige tilbehør kan du også tilpasse din ridehjelm til netop dine ønsker og behov.

Gode ridehjelme uden at gå på kompromis

Hos Helles Rideudstyr er vi forhandler af ridehjelme i alle prisklasser. Vi har alt lige fra billige ridehjelme til mere eksklusive ridehjelme, og dette har vi sørget for, for at der er en ridehjælp til alle, uanset budget.

Med vores udvalg af ridehjelme er det nemt for dig, at finde en godkendt hjelm, som vil give dig den rette sikkerhed og beskyttelse, når du rider. Og uanset hvilken type af ridehjelm du vælger hos os, behøver du heller ikke være bange for at gå med kompromis med kvaliteten på hjelmen.

Ridehjelme hos Helles rideudstyr

Hvis du mangler råd og vejledning til valget af dine nye ridehjelme, står vi hos Helles Rideudstyr altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik eller kontakte os.

Scroll to Top