Menu

One K

One K er kendt for deres stilrene design, som både er let at vedligeholde, men også let at modificere, skulle du have lyst til at opgradere din hjelm med nye dele. One K ridehjelmene er designet med fokus på sikkerhed, komfort, æstetik og ventilation. Med utallige sikkerhedstests, herunder stødabsorbering, rystelser og penetration med skarpe objekter, har One K altid sikkerheden som topprioritet. 

Udtryk din personlighed gennem din hjelm

Med en One K Convertible-hjelm har du utallige muligheder for at designe din ridehjelm præcis, som du ønsker. One K Convertible hjelmene kan sammensættes præcis som du vil, da mange af delene på hjelmen kan udskiftes. På den måde kan du skifte mellem mat, blank, farvet eller endda swarowski krystaller på din hjelm. One K Convertible er ridehjelmens svar på LEGO, hvor du kan udskifte og vælge dele, helt som du ønsker, og dermed skabe dit helt eget look.

Hjelmene fra One K har et rent og let design, hvor foret nemt kan fjernes og vaskes. Komforten er desuden i top med justerbare elementer og blød foring. Med hele syv ventilationsområder fordelt på front, sider, nakke og top er du godt klædt på til en behagelig ridetur uanset varighed og temperatur.

Sikkerheden i top med en One K ridehjelm

Topprioriteten hos One K er uden tvivl sikkerhed, og udvalgte hjelme kan nu fås med det anerkendte MIPS® (Multi-Directional Impact System) Brain Protection System. MIPS® er udviklet i tæt samarbejde med neurokirurger, som har forsket i beskyttelse mod hjerneskade ved fald og styrt fra heste. Ridehjelme med MIPS er derfor designet med et bevægeligt inderlag, som sørger for ekstra beskyttelse mod rotationsvold og styrt, hvilket ved nogle tilfælde kan medføre hjerneskade hos rytteren. MIPS hjelme forebygger disse skader op til 40 % bedre end normale ridehjelme.

Scroll to Top