Menu

Ridehjelm fra Kask

Ridehjelme fra Kask henvender sig til den kræsne rytter, der ønsker ekstra luksus og elegance, og hvor pengene ikke er en begrænsende faktor, men samtidig heller ikke vil gå på kompromis med sikkerheden. Her får du ridehjelm i absolut høj kvalitet.

Der er nogle funktioner ved en ridehjelm, som er meget vigtige. Blandt andet skal den gå langt nok ned i nakken til at kunne beskytte den godt nok mod fx piskesmæld. Det gør disse ridehjelme naturligvis også.

Komfort er også vigtigt, når det kommer til en ridehjelm. Det kan hurtigt blive anstrengende at ride, hvis din riehjelm ikke er rar at have på. Enten fordi den klemmer, så du får ondt i hovedet, eller fordi den ikke er åndbar nok, så du ender med at have det meget varmt og svedigt inde i hjelmen. Sidstnævnte kan undgås ved at have det retter inderfor i – så kan du svede uden at føle dig fugtig om hovedet. Derfor kan du både få liner i merinould og i et hurtigttørrende materiale. Begge dele holder dig tør om hovedet, og samtidig varmer merinoulden dejligt på kolde vinterdage. De to linere klikkes på inden i hjelmen, så du er sikker på, de bliver siddende, hvor de skal. Desuden kan de vaskes, hvilket er en stor fordel, den dag de er blevet for nussede efter mange timers sved i ridehjelmen.

Ridehjelm med ekstra luksus

Ridehjelme fra Kask skiller sig særligt ud fra andre på grund af deres udseende. Der er gjort meget ud af detaljerne, så du virkelig udstråler luksus og elegance og ser utrolig elegant ud. Der er brugt ægte Swarovskisten på nogle af dem og andre er skinnende i overfladen. Alle ridehjelmene har hver deres detaljer, der gør dem til noget helt særligt at se på.

Trænger du til virkelig at forkæle dig selv? Så prøv en ridehjelm fra Kask.

Scroll to Top