Menu

Tommy Hilfiger

Er du allerede begejstret for tøjmærket Tommy Hilfiger og dets cool, sporty udtryk, er du kommet til det helt rigtige sted. I deres ridesportskollektion Tommy Hilfiger Equestrian fastholder de deres ikoniske design og gode kvalitet, når de designer ridetøj til alle anledninger. Stævne, hverdag, regn, sol, spring, dressur, dame, herre, børn.

Rideudstyr til rytter fra Tommy Hilfiger

I vores sortiment finder du naturligvis den klassiske poloshirt med logo på brystet, men også en T-shirt med de velkendte maritime striber. Er det lidt for koldt til kun en T-shirt, kan du tage den smarte træningstrøje i Tommy Hilfigers farver på udover.

Med de smarte ridebukser lavet i softshell er du godt klædt på til efterår og vinter. De er både vind- og vandafvisende og foret med dejligt varmt og blødt fleece. Med de ridebukser på er du klar til det kolde ridehus og en tur i den smukke efterårsskov. Selvfølgelig er de lavet med full-grip i silikone, som de fleste ryttere i dag foretrækker at ride med.

Selvom du skal være klædt i hvidt til stævner, kan der godt sniges et par diskrete detaljer ind, og det har Tommy Hilfiger selvfølgelig gjort. På de hvide stævnebukser er de ikoniske mørkeblå, røde og hvide striber sat på bæltestropperne, og den hvide stævneskjorte har fået et lille logo på kraven. Så kan du diskret skille dig ud fra mængden og bære dit yndlingsbrand til stævner.

Udstyr til din hest fra Tommy Hilfiger Equestrian

Når du selv er stilfuldt klædt på i Tommy Hilfigers tøj, mangler du bare hesten. Skift dit sadelunderlag ud med et, der har de tre striber og et logo på. På koldere dage kan du give din hest et fleecedækken med stort logo på. Så kan I ankomme til ridebanen eller folden stilfulde og matchende.

Køb Tommy Hilfiger, og se klassisk og sporty ud på ridebanen.

 

Scroll to Top