Menu

Ridebluser, t-shirt, trøjer

En væsentlig del af din påklædning, når du skal ride, er overdelen, og det gælder alle sæsoner. Derfor finder du også anerkendte mærker i vores udvalg af ridebluser og T-shirts. Vi har fx mærker som Kingsland, Catago, Tommy Hilfiger, Equipage og Pikeur.

Det gør nemlig en forskel, hvilken trøje du har på. Komfortmæssigt kan det være utrolig rart at have en trøje eller T-shirt på lavet i funktionsmateriale, når du skal ud at ride. Det virker svedabsorberende og holder dig samtidig varm. Du finder et stort udvalg af disse ridebluser her – både i en smart, sporty stil og i et mere klassisk og enkelt design. Vi har til enhver smag.

Kombiner T-shirt med langærmet ridebluse, når du skal ride

En god måde at holde dig varm på, når du rider, er at have flere lag på. På en kold vinterdag er det koldt at stå i stalden og strigle og sadle op. Det kan også være koldt til at starte med, når du rider. Efter lidt tid får du varmen og har brug for at komme af med noget tøj. Derfor er det smart med flere lag på, når du rider. Og det gælder ikke kun om vinteren.

Du kan have en T-shirt lavet i et funktionsmateriale inderst, eller en langærmet, hvis det er vinter, og så en langærmet ridebluse i funktionsmateriale, fleece eller uld udover. Hvis det er nødvendigt kan du også tage et lag mere på, der er endnu tykkere. Her kan du bruge en af de mange hoodies, vi har, eller en tynd jakke, der er vindtæt, hvis du rider udendørs.

Vi er sikre på, at du kan finde alle de ridetrøjer, du har brug for, her i vores sortiment.

Scroll to Top