Menu

Pikeur

Her får du et anerkendt tysk mærke, der har eksisteret siden 1957. Når du har prøvet at ride i det, vil du heller ikke være i tvivl; det er et mærke i fremragende kvalitet, som blandt andet er kendt for sine ridebukser, der på fornemmeste vis kombinerer design og funktionalitet.

Når du ser vores udvalg af ridetøj fra Pikeur, er vi sikre på, at du også vil kunne se, at der er tænkt over det funktionelle aspekt i tøjet. Det skal være praktisk, og du skal kunne bevæge dig frit i det – så komfortabelt men stadig smart og stilfuldt. Det behøver ikke være kedeligt at ride en våd efterårsdag, en kold vinterdag eller arbejde i stalden.

Ridetøj fra Pikeur

Du kan blive klædt på fra top til tå i nyt ridetøj fra Pikeur. Først må du finde en trøje, og her byder vi på et stort udvalg fra Pikeur. Du kan få T-shirts, langærmede, tynde og tykke trøjer, så du kan få til alle sæsoner. Har du brug for noget endnu varmere, kan du finde flere jakker til forskelligt vejr. Nogle er vind- og vandtætte og varme – perfekte til efterår og vinter – andre lidt tyndere fleecejakker. Mange jakker fra Pikeur egner sig godt til både stald og ridning.

Så er du kommet til ridebukserne. Her er komfort bestemt heller ikke uvæsentlig. Og netop det er du sikker på at få i ridebukser fra Pikeur. De findes som ridebukser såvel som tights og med full-grip i silikone, som mange ryttere foretrækker at ride i. Du finder dem selvfølgelig også med delvis grip, hvis det er det, du foretrækker.

Klar til stævne med Pikeur

Skal du starte stævne, kan du med Pikeur også blive klædt på til det. Vi har både hvide bukser, overdele og stævnejakker. Du kan også købe et flot bælte og tage på til som prikken over i’et.

Vi er sikre på, du ikke vil fortryde at ride i tøj fra Pikeur.

Scroll to Top