Menu

Acavallo er et anerkendt italiensk mærke, som siden 2003 har specialiseret sig i terapeutisk gel-teknologi, der har hestens og rytterens komfort i højsædet. Med knap 20 års erfaring er de vokset fra at skabe skridsikre, ergonomiske sadelunderlag til at lave bidskiver, gjorde, stigbøjler og meget mere – alt med den terapeutiske gel-teknologi som udgangspunkt.

Ergonomi og funktionalitet for hest og rytter

Acavallo har hestens velvære som deres topprioritet, og med den kendte, fleksible gel-teknologi er både hest og rytter sikret bedre stødabsorbering, trykbelastning og skridsikkerhed. På den måde hjælper geleen til en bedre oplevelse både ergonomisk, men også rent funktionelt.

Acavallo har flere professionelle ryttere som ambassadører, bla. Charlotte Dujardin, Scott Brash, Valentina Truppa og Simon Delestre. Med olympiske vindere som ambassadører så er der ingen tvivl om, at kvaliteten er i top hos Acavallo.

Den sikre og ergonomiske stigbøjle

Acavallos stigbøjler findes i mange former og til forskellige formål – og et af dem er sikkerhed. Deres Arena stigbøjler er designet med en sikkerhedsarm, som gør, at rytteren slippes fri af stigbøjlen, ved tilfælde af et fald fra hesten. På den måde vil rytteren ikke blive slæbt efter eller under hesten og risikerer ikke skader på grund af vrid. 

Sikkerhedsarmen er let at klikke på plads igen, så ridningen kan fortsætte. Foruden fokus på ren sikkerhed så har Arena stigbøjlen også et ergonomisk fokus. Stigbøjlen er lavet af et specielt polyamid-materiale, som gør, at den er fleksibel, hvilket aflaster stød og højner komforten for rytteren.

Bæredygtighed gennem naturmaterialer

Hos Acavallo er der fokus på, hvordan bæredygtigheden i produkterne kan højnes. Det er derfor ikke blot gel-teknologien, som er godt gennemtænkt. Produkterne er nemlig lavet af naturmaterialer som fåreskind og kvalitetslæder uden tilsatte pigmenter. Fåreskind er en gammel tradition og en god sved- og statisk-elektricitetsafleder. Som naturprodukt er det åndbart og genbrugeligt. Læderet er udvalgt specifikt hos italienske garverier, og bliver kvalitetstestet gennem hele produktionen af produkterne.

Scroll to Top