Menu

Mange professionelle ryttere – både dressur- og springryttere – bruger udstyr og ridetøj fra Eskadron. Det siger selvfølgelig noget om kvalitet og komfort. Derfor har vi også valgt at føre mærket her i butikken.

Udstyr til din hest fra Eskadron

Vi har flere varegrupper fra dette mærke, men særligt underlag og gamacher har vi mange af. Det ses både på underlag, gamacher og grimer at Eskadron også henvender sig til ryttere, der er glade for farver. Så er du en af dem, der elsker farver og synes det er kedeligt, at meget rideudstyr er sort, så er du kommet til det helt rigtige mærke. Selvfølgelig fås produkterne også i sort og andre neutrale farver, hvis det er det, du er til.

Underlag til din sadel finder du således i opsigtsvækkende farver som orange og lilla og en masse mere neutrale men stadig atypiske farver. Flere af dem findes også med satin overflade og pyntesten på. Det giver et utrolig eksklusivt udseende.

Gamacher finder du også i blandt andet orange og lilla men rød, pink, sort og andre farver findes ligeledes i sortimentet. Du kan få mange med dejlig blød foring i kunstig pels rundt i kanten. Det giver en god komfort for din hest. Gamacher bruger du, hvis din hest har tilbøjelighed til at slå sine ben sammen, når du rider. Du beskytter således dens ben mod sår og skader.

Du finder et stort udvalg af grimer med forskellige typer af foring eller helt uden. De fås selvfølgelig også i de førnævnte orange og lilla farver blandt mange andre. Også her, ligesom på sadelunderlagene, kan du få satinoverflade og pyntesten på.

Sørg for at farverne matcher

Du har altså rigtig mange muligheder for at matche din hests udstyr, så den skiller sig ud fra de andre heste på banen og ser utrolig elegant og smart ud. Eskadron er det perfekte mærke for den farveglade rytter, men også for dig, der går op i kvalitet og komfort. Måske har du lyst til at få samme farve som en del af din påklædning? Prøv fx med et par ridehandsker i samme farve.

Gør din hest glad med rideudstyr fra Eskadron.

Scroll to Top