Menu

Ridebukser og ridetights

Alle og enhver der kender bare lidt til ridning ved, hvor vigtigt det er med et par gode ridebukser, for med alt andet vil det med garanti ikke være en god oplevelse at ride. Med ridebukser og ridetights er det vigtigt, at det er nogle, som man føler sig godt tilpas i. På samme tid skal de give den nødvendige grip, for hvis der er noget der folder eller graver nogen steder på kroppen, bliver det ubehageligt at ride i ridebukserne.

De perfekte bukser til ridning

Til de perfekte ridebukser er der en række krav, som skal være opfyldt. Først er fremmest er det vigtigt, at ridebukserne hverken er for store eller for små, da de ellers vil have en dårlig pasform til din krop. Det er nemlig yderst vigtigt, at ridebukserne er komfortable og ikke mindst har den grip, du har behov for.

Når du sidder i sadlen, er grip på bukserne altafgørende, men her er mængden af grip et spørgsmål om hvad man foretrækker. Både ridebukser og ridetights kan fås med enten fuld grip, der gør, at man sidder bedre fast i sadlen, eller delvis grip, som giver mere bevægelsesfrihed til blandt andet at kunne rejse sig op.

Ridebukser eller ridetights?

Forskellen på ridebukser og ridetights ligger oftest i det materiale, som de er fremstillet i. Med ridetights får man nogle bukser i et elastisk materiale, som derved er mere fleksible end de klassiske, tykkere ridebukser. Med dem får man tights, der er uden lukning i livet, men som derimod har elastik i taljen, og et materiale, som er tyndere end det de almindelige ridebukser oftest er lavet af.

Ridebukser til ethvert behov

Med vores store udvalg af ridebukser i forskellige designs, farver og ikke mindst modeller, er der rig mulighed for, at du kan finde lige netop det par, som passer perfekt til anledningen samt de præferencer du har for det perfekte par ridebukser. Vi har ridebukser til hverdag såvel som til stævne, alle sammen i forskellige farver, længder og pasformer, for at der er et par bukser til ridning til alle.

Ridebukser for alle, uanset budget

Ligesom med så mange andre ting, følger pris og kvalitet hinanden, når man taler om ridebukser. Derfor har vi sørget for, at der i vores udvalg er ridebukser til ethvert budget. På den måde er det muligt for alle, uanset budget, at finde et par ridebukser, som på samme tid med, at de er komfortable også opfylder de vigtigste krav.

Ridebukser hos Helles rideudstyr

Hvis du mangler råd og vejledning til valget af dine nye ridebukser, står vi hos Helles Rideudstyr altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik eller kontakte os.

Scroll to Top