Menu

Ridestøvler er strengt taget ikke en nødvendig del af dit rideudstyr, men alligevel anbefaler vi, at du investerer i et par ridestøvler. Det er der flere grunde til, som du kan blive klogere på her. De findes i mange forskellige modeller, så læs med og find ud af, hvilken model der er den rigtige for dig.

Ridestøvler fra anerkendte mærker

Vi sælger ridestøvler fra mange anerkendte mærker, der alle designer og producerer støvler, der lever op til det, vi anser som et par gode ridestøvler. Uanset om, om du er til ridestøvler i læder, kunstlæder, gummi, termo, med snører eller uden snører.

VI fører blandt andet følgende mærker:

  • Cavallo
  • De Niro
  • HKM
  • Equipage
  • Mountain Horse

Derfor skal du investere i et par gode ridestøvler

Det er vigtigt, når du rider, at du får en god støtte om anklen, så du kan holde den i ro – for rolige ankler og schenkler er vigtige, når du rider. Derudover skal dit fodtøj have en lille hæl på, da den sikrer, at din fod ikke glider igennem stigbøjlen og sidder fast, hvis du skulle falde af hesten. Lange ridestøvler eller leggins udover et par jodphurstøvler beskytter også dine ridebukser mod slid og dine underben mod at blive nevet af stigremmene.

Stilrene læderridestøvler til hverdag og stævner

Et par ridestøvler i læder er både god kvalitet og flotte. Du får en støvle, der holder i mange år – særligt, hvis du plejer dem med læderfedt en gang imellem. Så bliver de også ved med at se flotte ud.

Du kan bruge dem til både hverdag og stævne, for hvem siger, at man ikke også må være flot og stilfuld til den daglige træning. Du kan vælge, om du vil have dem med eller uden snører. Hvad du vælger afhænger kun af, hvad du selv synes er pænest. Vær dog opmærksom på reglerne omkring dette til stævner.

Ridestøvler til børn

Mange børn starter deres ridekarriere i støvler lavet af PVC, som er en gummitype. Det er en budgetvenlig støvle, som er oplagt imens fødderne stadig vokser. Støvlerne har tyndt stof på indersiden, er nemme at rengøre og er vandtætte. Hvis dit barn fortsætter til ridning, kan du overveje at investere i nogle dyrere læderridestøvler. Ridestøvler i læder til børn fås også  med eller uden snører. De er superflotte til stævner, men nogle kan godt lide også at være smart til daglig.

Andre typer af støvler til rytteren

Hvis du også skal bruge dine støvler i stalden, så er en jodphurstøvle måske den rigtige støvle for dig. Du kan se udvalget af disse i kategorien Jodphurstøvler. Men du kan også sagtens få en lang støvle, som er god både på hesten og i stalden. Se nærmere på vores outdoorstøvle med vandtæt membran og tyk sål. Denne støvle begrænser sig ikke til ridning og stald. Du kan sagtens bruge den som en smart støvle til hverdag.

I den kolde vintertid kan et par termoridestøvler være nødvendige. Dem sælger vi naturligvis, og de fås både i børne- og voksenstørrelser.

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige størrelse og model. Kig forbi vores butik eller kontakt os online. Vores kompetente personale vil altid gerne hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har spørgsmål til andre af vores produkter, fx ridetøj og hesteudstyr.

Scroll to Top