Menu

CATAGO FIR-Tech stald- og transportgamache giver din hest maksimal beskyttelse og velvære i stalden og under transport. Gamachen har en aftagelig pad med Synthermax Fiberfyld og indermateriale med keramiske partikler, hvilket yder en avanceret dobbeltvirkende effekt. Gamachen har en rigtig god pasform, og holdes godt på plads af de brede velcrolukninger. Bag på koden har gamachen en gummiforstærkning, som beskytter hestens ben, hvis hesten træder op i gamachen. Gamachen er slidstærk og praktisk, ideel til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder samt til at opvarme muskler, sener og led – før og efter fold, træning og konkurrence. Inkl. 2 stk. FIR-Techvatterede pads. Aftagelige pad i perforeret neopren, som giver øget ventilation til hestens ben kan tilkøbes. Det anbefales, at gamachen ikke strammes hårdt om hestens ben. Materiale: Ydre materiale 100% polyester. Vattering: Synthermax fiberfyld. Foer: polyester med keramisk ler (70%)

Catago fir tech staldgamacher

FIR-Tech Healing stald- og transportgamache har en aftagelig pad med Synthermax Fiberfyld og indermateriale med indvævede keramiske partikler, hvilket yder en avanceret dobbeltvirkende effekt. Gamachen er slidstærk og praktisk, ideel til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder samt til at opvarme muskler, sener og led – før og efter fold, træning og konkurrence.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.

1.179,00 kr.

Varenummer 0000001005 Kategorier ,
Scroll to Top