Menu

H.Sprenger Novo Contact 2 delt

2-delt trensebid. 16 mm med løse ringe, snaffle. SENSOGAN og stainles steel.

Det nye bid fra HS novo contact bidserie har en unik form og blandt andet udført i materialet Sensogan og anbefales af såvel professionelle ryttere som fritidsryttere.

Bides oval form giver en bredere trykflade på tungen, hvilket giver bedre trykfordeling og forøget kontakt til hesten – uden at lægge tryk på ganen. Med stabil kontakt til hestens mund vil biddet ligge fladt og blødt på tungen.
Når rytteren giver signal med tøjlen vil biddet drejes fremad og giver et mere præcist, men let, tryk og derved har rytteren mulighed for at give meget bløde signaler til hesten.
Gives der tryk på tøjlen, vil dråben løfte sig og mindske trykket på de følsomme nervepunkter midt på tungen, og give mere kontakt til hestens mundvige og lader. Når rytteren løsner tøjlen igen vil biddet falde tilbage til blød og trykfordelende position.
Novocontact er særligt godt til heste med følsom mund.
Biddet er fremstillet i Sensogan, en metalsammensætning der blandt andet fremmer hestens spytproduktion og stabiliserer mavesyre. Samtidig er metallet udviklet så hesten har nemt ved at acceptere biddet.
Materialet der er særdeles allergivenligt og indeholder mangan – der har en stressforebyggende effekt.
Udformning og materiale sammensætning, giver sammen en bedre rideoplevelse. De 3-delte Novo contact bid er ideelle til heste, som har tendens til ar trække mod hånden, men som er for følsomme til at kunne rides med hårdere bid. Biddet kan give tydelige signaler, samtidig med at være utrolig blødt og skånsomt for hesten, når rytteren har brug for mere kontrol.  De 2-delte novocontact bid kan anbefales til heste, som ikke helt accepterer biddet. Også velegnet til heste med følsom mund.

899,00 kr.

Varenummer 0000001348 Kategorier ,
Scroll to Top