Menu

PC Fluemaske OS Bision

Comfort Fit fluemasken er fremstillet i lycra, der giver den et godt fit og gør, at den er nem at bruge. Fluemasken sidder til omkring hestens hoved, uden at den kommer til at genere eller hæmme hestens bevægelser. Lycra materialet, som også er det, der ofte bruges til eksempelvis løbebukser, er kendt for sine gode åndbarhed og bevægelsesfrihed. Med lycra fluemasken vil hestens komfort altså være i top, mens den skærmes mod insekter.

Rundt om øjne og ører er masken forsynet med net, der effektivt beskytter mod flue, myg, klæger og andre af sommerens generene insekter. Nettet har taktisk placerede syninger, der sørger for, at hesten ikke får nettet i øjnene. Når hesten har Professional’s Choice fluemasken på, mindsker du altså risikoen for, at hesten får øjenbetændelse pga. insekter eller generes i ørerne.

I 2022 lancerede Professional’s Choice den nye generation af Comfort Fit lycra fluemasken med hul til pandelokken. En forbedring, der øger komforten endnu mere for hesten og forhindrer, at pandelokken trykkes flad eller slides under masken.

Materiale: Lycra

259,00 kr.

Varenummer 1609000001 Kategorier ,

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top