Menu
-40%

SD Underlag my life-my rules Mint

Prove them wrong mint
Du behøver ikke altid gøre og være som alle andre. Du må gerne have dine egne drømme og nu er det tid til ikke blot at drømme men at turde drømme stort! Det her er dit liv, så giv dig selv lov til at drømme og kæmpe for dem. Det er dit liv og du sætter reglerne! – tiden er nu til at vise, at du tør være dig selv og til at turde drømme stort!

sd`s  farvevalg på denne kollektion er dristig, modig, powerfuld og afspejler en stor portion selvtillid og vilje. De stærke farver bliver et kæmpe hit!

Materialevalget er satin og underlaget er med fine quiltet detaljer og sølvkantbånd. Til underlaget fås naturligvis matchende bandager. Som altid når du vælger et SD underlag til din hest får du meget mere end blot et smukt underlag. Undersiden er lavet i det unikke High IC Cool Comfort stof som er hurtigt tørrende og leder sved/fugt/varme væk fra hesten. Selve formen er anatomisk og lavet med god plads til manken, så din hest kan bevæge sig frit og yde sit absolut bedste i træningen.

Der kommer matchende bandager! Vi gør alt vi kan for at de kommer inden Jul ❤

Produkt information:

Gjordstroppen er med velcro, så den kan åbnes og det er nemt at tage gjorden af

 

Vask:

Vask ved max 30 grader eller håndvask. Skal vaskes separat og uden centrifugering. Stræk underlaget let efter vask inden det hænges til tørre. Vask med indersiden ud.

347,00 kr.

Varenummer 1211000003 Kategori
Scroll to Top