Menu

Spark airbagvest, sort

SPARK Airbag vest fra SmartRider. Tætsiddende letvægts vest med indvendigt bælte der kan justeres. Airbag vesten har en advanceret teknologi der, ved rytterens fald fra hesten, aktiverer CO2 patronen og fylder airbaggen på blot 0,3 sekund. Vesten er CE-EN-13688:2013 mærket og er oprindelig udviklet til brug under kørsel på MC. Leveres med CO2 patron og sadelstrop til montering i stigremslåsen. Der medfølger udførlig dansk brugervejledning og værktøj. Airbagvesten har bestået Critt test der sikrer produktet lever op til en række krav for effektivitet og funktion.Testrapporten kan du læse her.
“I klasser, hvor godkendt sikkerhedsvest/beskyttelsesbeklædning ikke er påkrævet i disciplinreglementet, må der rides med airbag-vest.
Der må også rides med airbag-vest som supplement til sikkerhedsvest/beskyttelsesbeklædning i springning. En air-bag vest må gerne være bærer af et EN1621-2 godkendt rygskjold. Ingen air-vest er godkendt som selvstændig beskyttelse, hvor beskyttelsesbeklædning er påkrævet”. Kilde: Dansk Rideforbund.

2.995,00 kr.

Varenummer 0000000601 Kategori
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.